Skip to content
Home » Dagligdagen

Dagligdagen

Når du flytter ind hos os, får du dit eget værelse, med plads til dig og dine ting. Værelserne er møblerede, men vi hjælper dig med at tilpasse rummet og møblerne, så det bliver rart for dig. Du kan ikke tage alle dine egne møbler med, men der er plads til dine personlige ting og også til din yndlingsstol eller kommode. Vi har desværre ikke mulighed for at opbevare resten af dine møbler eller ejendele, men vi vil gerne hjælpe dig med at finde et opbevaringssted, mens du bor her. Der er fælles bad og toiletter og vi har et stort, dejligt køkken, nogle rigtigt hyggelige stuer og en skøn have, du frit kan bruge.

Vi har nogle faste aktiviteter, som du kan deltage i, når du har lyst og overskud til det. Vi laver mad og spiser sammen, hver dag og vi tilbyder eftermiddagshygge og aftenkaffe, på faste tidspunkter. Derudover har vi, hver uge, en pædagogisk aktivitet, hvor du sammen med de andre beboere kan arbejde med det der fylder i dit liv. Det er frivilligt at deltage og din kontaktperson kan fortælle dig mere om de forskellige muligheder og snakke med dig om, hvad der er relevant for dig.

Personalet er til stede døgnet rundt og du har ugentlige samtaler med din faste kontaktperson. Derudover kan der være møder med en sagsbehandler eller f.eks. jobcentret. Nogle møder foregår på krisecentret og andre møder foregår ude, f.eks. på kommunen eller i jobcentret. Vi har mulighed for at tage med dig til møde, hvis du har brug for det.